rnoflyzone (rnoflyzone) wrote,
rnoflyzone
rnoflyzone

Потихонечку начинается...

NATO chief Jens Stoltenberg on Wednesday demanded that Russia withdraw its forces and military hardware from Ukraine, and halt its support for pro-Moscow separatists battling Kiev.

"Russia needs to stop supporting the militants and withdraw its forces and military equipment from Ukrainian territory," Stoltenberg said after a meeting of NATO defence ministers with their Ukrainian counterpart in Brussels.

https://www.yahoo.com/news/nato-demands-russia-withdraw-forces-equipment-ukraine-091052496.html

НАТО потребовал вывода российских войск с Украины и прекращения поддержки сепаратистов ЛДНР. И заявил, что выполнение Россией Минских соглашений - единственный путь к мирному урегулированию конфликта. Также заявлено об увеличении поддержки Киева в связи с действиями РФ и беспрецедентном уровне взаимодействия НАТО и Украины.

Когда это все начнет материализовываться в практические шаги? Пока еще не скоро. Всем надо готовиться.

Tags: Новости
Subscribe
promo rnoflyzone december 2, 2014 14:56 217
Buy for 100 tokens
Поставьте танк впритык к стене и включите его двигатель на полную мощность. Он не сдвинется с места. Но тот же самый танк с легкостью проломит стену, если врежется в неё на полном ходу. И то же самое произошло в украинском кризисе! Запад разогнался, и теперь его очень сложно будет остановить.…
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments