rnoflyzone (rnoflyzone) wrote,
rnoflyzone
rnoflyzone

Двойные стандарты партнеров не знают границ

The UK's official on his way into the Security Council said, "we continue to support the Saudi-led action in Yemen... in response to a legitimate request.”
Wilson said the UK regrets all casualties and is committed to international humanitarian law including access by agencies to deliver aid.
But, Wilson said, “it is extremely important” to note “how we got to this position.” He said the Houthis took military action, took action by force instead of engage in talks and called for a return to “genuine political talks on an equal basis.”

В переводе на украинский, он говорит, что они поддерживают бомбардировки Львова и Киева Россией по легитимному запросу бежавшего в Россию Януковича. Далее, он сказал, что важно понимать, что сторонники Майдана прибегли к военному варианту, к силовому захвату, вместо соблюдения соглашений.
Tags: Легитимизация
Subscribe
promo rnoflyzone december 2, 2014 14:56 216
Buy for 100 tokens
Поставьте танк впритык к стене и включите его двигатель на полную мощность. Он не сдвинется с места. Но тот же самый танк с легкостью проломит стену, если врежется в неё на полном ходу. И то же самое произошло в украинском кризисе! Запад разогнался, и теперь его очень сложно будет остановить.…
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 1 comment